LOADING

Type to search

Ez+az Utazom

Íme 8 hotel, amely magáénak tudhatja a legszebb kilátást!

Share

Óvatosan, de beindult a turizmus, és egyre többen utaznak külföldre. Ha nyárra még nincs terved, és az élet úgy hozza, hogy bármikor utazhatsz, akkor nézd végig a listánkat, mert olyan hoteleket mutatunk, ahol élmény lehet akár csak egy éjszakát is eltölteni!

Kék palota (Kréta)

A Kék Palota nagyon magasan helyezkedik el közvetlenül Elounda mögött Kréta szigetének keleti oldalán. Mesés a kilátás a környezető szigetre a hotelből!

Southern Ocean Lodge, Ausztália

Bár Ausztrália nincs a szomszédban, de bármikor megéri odautazni, mert sok látnivaló van. A Kenguru-sziget mészkőszikláin elhelyezkedő hotelből csodás kilátás nyílik az óceánra. Bakancslistás hely ez minden utazó számára!

Santa Caterina, Amalfi, Olaszország

Akár a Santa Caterina Beach House éttermében ülsz, akár csak a medence melletti nyugágyon fekszel, olyan kilátásban lehet részed, amit nem felejtesz.

Ladera St. Lucia Resort

A Karib-tengerre nyíló szobák és a végtelen kék ég találkozik ebben a hotelben. Felejthetetlen élmény itt eltölteni néhány napot, és nézni a napfelkeltét, vagy a naplementét.

Grand Hyatt Cannes Hotel Martinez, Franciaország

Mi lehet klasszikusabban mint egy hotelszoba, ami a csodás Riviéra néz? Ebben a híres tengerparti szállodában minden elegáns és elbűvölő.

Fogo Island Inn, Kanada

Úgy néz ki elsőre ez a hotel, mintha a világ végén lenne, pedig csak Kanadáig kell elmenni érte. Viszont ha itt szállsz meg, akkor biztos, hogy felejhetetlen élmény lesz

Terranea Resort, Kalifornia

Kalifornia legszebb kilátása biztos, hogy ebből a hotelből élvezhető.

Four Seasons Lanai at Manele Bay, Hawaii

Ez az üdülőhely Hawaii egyik legszebb homokos partjára néz, amely a Hulopoe-öböl mentén kanyarodik. Az élővilág fantasztikus itt, de hát a kilátásra sem lehet panasza annak, aki itt száll meg.

Ezt is olvasd el!

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *