LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

A férfi, aki nem hozzád való, nem fog mélyen szeretni

Share

Próbálkozhatsz. Annyiszer, ahányszor csak akarsz. De a férfi, aki nem hozzád való, nem fog úgy szeretni, ahogy megérdemled.

Nem fogja megérteni a szíved, a lelked. Nem fogja megérteni a szavaidat. Eltaszít, ahelyett, hogy magához húzna. Félvállról veszi az érzéseidet, nem törődik veled mélyen.

A férfi, aki nem hozzád való, nem tudja kezelni az őszinteségedet. Nem fogja értékelni azokat a dolgokat, amelyeket érte teszel. Magától értetődőnek tartja a kedvességedet, a gyengédségedet.

A szerelem vele inkább szívfájdalom, mint mély kapcsolódás és önfeledt boldogság.

Tojáshéjon sétálgatsz a kapcsolatban, nem tudod igazán megélni önmagadat. Minden alkalommal, amikor beszélni szeretnél, ő eltűnik. Nem érdekli, hogy szükséged lenne rá. Ő csakis saját magával foglalkozik.

A férfi, aki nem hozzád való, minden ürügyet fel fog használni, hogy megmagyarázza, miért fél egy magasabb szinten elköteleződni. Együtt vagytok, de mégsem. Ő fél lábbal kilóg ebből a kapcsolatból.

Ez a férfi soha nem fog úgy szeretni, ahogy megérdemled, mert nem akar. Lehet, hogy tetszett neki a figyelem és a gondoskodás, amit tőled kapott, de ennyi. Te vagy az, aki enyhíti a magányát, és ez tetszik neki.

Ezért érzed a szakadékot az idézőjeles kapcsolatotokban.

Előbb-utóbb megérted, hogy vele nem leszel boldog, bármennyire szeretnéd is. Az élet nem egymásnak szánt titeket. Eljön majd az a pillanat, amikor már nem ragaszkodsz hozzá tovább.

Önmagadat fogod választani.

Mert a férfi, aki nem hozzád való, mindig bántani fog. Még akkor is, ha tudatosan nem ez a szándéka. Te mély kapcsolódásra és őszinteségre vágysz, amit ő nem tud megadni neked.

Most már tudod.

Megérdemled, hogy egy olyan férfival legyél, aki nem fél sem a te, sem a saját érzéseitől. Aki nyitott, szelíd, mégis éli az erejét. Aki értékeli a gondoskodásodat, a figyelmedet, és úgy szeret téged, ahogy megérdemled.

2 hozzászólás

 1. Ardnaxela 2021.12.01.

  Bölcs és valós. Jelenlegi helyzetem én teljesen át tudom érezni. Szomorú, de ez valóban így is van.

  Válasz
 2. Ardnaxela 2021.12.01.

  Valóban így van. El kell fogadni.
  Jelenlegi helyzetemben teljesen tudok azonosulni ezzel az írással.

  Válasz

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *