LOADING

Type to search

Élem Inspiráció Rácsodálkozom

11 jel, hogy a *megfelelő* férfi van melletted

Share

A tisztelet az igyek fontos alappillére egy kapcsolatnak. Ha úgy érzed, hogy a randipartnered nem biztos, hogy tisztel, akkor szaladj végig ezen a listán, és a végére egyértelmű, hogy mi a helyzet vele.

1. Mindig hallgat, amikor beszélsz. 

Nem hagyja figyelmen kívül az elképzeléseidet. Döntés előtt mindent figyelembe vesz, amit mondasz. Alapvetően nagyra értékeli a véleményed. Úgy szereti az agyadat (és amit mondasz), mint a testedet.

2. Pontosan olyannak szeret, amilyen vagy. 

Soha nem szégyell téged, a ruháid, a súlyod vagy az exeid miatt. Soha nem gúnyolódik az ízléseden a zene, a filmek vagy a videojátékok terén. Soha nem érezteti veled, hogy kisebb vagy nála. Egyenrangú félként és csapattársként kezel téged. MINDIG.

3. Megadja neked a szabadságot, hogy saját magad dönts. 

Nem mondja meg, hogy kivel lóghatsz a hétvégén, vagy mennyit ihatsz. Bízik benne, hogy nem csalod meg. Tudja, hogy tisztességes vagy, és hiszi, hogy nem fogod bántani.

4. Soha nem beszél rólad csúnyán a barátaival. 

Büszke, hogy veled láthatják. Nem kritizál téged a barátai vagy a családtagjai előtt. Az egyetlen dolog, amit elmond rólad, az mindig pozitív. És ha valaki másnak van valami negatív mondanivalója rólad, akkor meg fog védeni.

5. Meghallgat téged, még akkor is, ha dühös.

Nem válik más emberré, ha dühös. Nem kiabál és nem káromkodik veled. Nem mond megbocsáthatatlan dolgokat, amiért reggel bocsánatot kell kérnie. Tisztelettel bánik veled, még akkor is, ha idegesek vagytok egymásra.

6. Időben megjelenik.

Nem vesztegeti az idejét. Eléggé tisztel ahhoz, hogy betartsa ígéreteit. Ha azt mondja, hogy tenni fog valamit, akkor tényleg meg is teszi. Nem hazudik arról, hogy mit hajlandó megtenni érted, hogy plusz pontokat nyerjen nálad.

7. Emlékszik az apróságokra. 

Ez azt jelenti, hogy odafigyel, amikor beszélsz. Nem egyszerűen csak bólogat a szavaidra anélkül, hogy meghallaná őket, hanem tényleg meg is hallgatja és megjegyzi. Eleget törődik veled ahhoz, hogy emlékezzen azokra az apró dolgokra, amelyeket elmondtál, amikre nem is számítasz, hogy emlékezzen.

8. Igazat mond, bármi is legyen. 

Nem úgy próbál kikecmeregni a bajból, hogy ferdíti az igazságot és jótékony hazugságokat mond. Eléggé tisztel ahhoz, hogy őszinte legyen veled. Még ha nehéz is hallani ezt, gondoskodik róla, hogy a teljes igazságot megértsd.

9. Hűséges marad. 

Nem becstelenít meg azzal, hogy a hátad mögött csajozik, vagy flörtöl másokkal. Csak te érdekled, és gondoskodik róla, hogy a világ tudja ezt.

10. Figyelmen kívül hagyja a telefonját, amikor a közeledben van. 

Nem bújik bele a telefonjába, miközben te beszélgetsz vele. Élvezi a közös pillanatotokat, és nem próbál a telefonjába menekülni. Teljesen jelen van, amikor randevúztok.

11. Válaszol a kérdéseidre. 

Akár az érzéseiről, akár a történetéről kérdezed, ő egyenesen válaszol. Soha nem kerüli el kérdéseidet, és nem vádol túlzott kíváncsisággal. Mindent elmond, amit tudni akarsz.

A te kapcsolatodra hány pont jellemző? Reméljük mindegyik!

Ezt olvastad már?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *