LOADING

Type to search

Élem Inspiráció Karácsony

Ahogy elbúcsúzol 2021-től, emlékezz néhány dologra…

Share

Emlékezz arra, hogy mindig legyél kedves önmagadhoz

Sokan tolják mások orra alá a sikereiket. … hogy erre miért van szükségük az az ő feladatuk, az ő megfejtésük. Talán ebben az igencsak nehéz évben te (úgy érzed) nem értél el mindent, amit akartál. Talán januárban komolyabb terveid voltak, amelyeket nem sikerült megvalósítani. Bárhogy is legyen, mindenképp legyél büszke magadra, és legyél a legjobb barátod. Rengeteg nehézségen mentél át. Sírva, mosolyogva, fogadat összeszorítva. Ez pedig fantasztikus. Igen, még az is, hogy néhány dolgot feladtál. Mert nem fért bele, vagy elfáradtál. Ez is rendben van. Tudni kell kiszállni. Akkor amikor fontosabb az egészséged, vagy magasztosabb eszmék.

Emlékezz arra, hogy az idő képlékeny dolog

Mostanában azon kapom magam, hogy minden olyan gyorsan történik. A hónapok rohannak, és néha azt sem tudom hol áll a fejem. 2022 egy hatalmas szám. Gyerekkoromban azt hittem, hogy ilyenkor már más csillagokon fogunk élni. És mégis … még mindig itt vagyunk. Elérjük majd az álmokat, ha nem mondunk le róluk. Talán nem holnap, és nem holnapután. Valamikor …

Emlékezz, hogy a sikernek millió fokmérője van

Talán nem léptettek elő, talán nem fejeztél be (vagy el sem kezdtél) tanfolyamokat, talán idén sem jutottál el nyaralni. Nehéz év volt ez. Én őszintén úgy gondolom, hogy aki nem sérült mentálisan az elmúlt két évben az már eleve díjat érdemel. Én veled örülök, hogy helyt álltál, és még van erőd tervezgetni. Ne add fel, és ne mérd másokhoz magad!

Emlékezz rá, hogy bármikor újrakezdheted

Tavaszi születésű emberként, nálam márciusban jön el az újrakezdés hajrája, és nem januárban. Januárban általában vegetálok és csak nézek ki az ablakon. Szeptemberben is szeretek tervezgetni, de ki tudja … neked lehet, hogy pont a nyáron jön meg a kedved az újrakezdéshez! Szóval dédelgesd a gondolatot, hogy bármikor jöhet egy inspiráció, ami előre visz. Ne mondj le magadról és az álmaidról és ne haragudj magadra, ha néha úgy érzed elfáradtál. Ez teljesen normális.

Az év bármelyik napján újrakezdheted, és ez nagy könnyebbség! Légy kedves önmagadhoz, és akkor minden rendben lesz!

(Ja, és majd’ elfelejtettem… lehetsz egy kicsit önzőbb is, ha rólad van szó!)

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *