LOADING

Type to search

Élem Inspiráció Karácsony

2022-ben végleg ints búcsút a mérgező embereknek

Share

2022-ben ne engedd meg másoknak, hogy átgázoljanak rajtad. Ne fogadd el az egyoldalú helyzeteket és a viszonzatlanságot. Ne ess abba a csapdába, hogy kimeríted magad valaki olyan miatt, akinek semmit nem jelentesz.

2022-ben ne fektess túl sok erőfeszítést olyan kapcsolatokba, amelyek nem szolgálnak téged. Ne hagyd, hogy a történelem megismételje önmagát, és ne adj engedélyt másoknak arra, hogy újra és újra megbántsanak.

Ha azt szeretnéd, hogy ez az év más legyen, mint a többi, akkor új döntéseket kell meghoznod. Olyan döntéseket, amelyek téged és a határaidat szolgálják. Ebben az évben a mentális egészséget kell előtérbe helyezni.

Ne viselkedj udvariasan, hogy megőrizd a békét, ha legbelül legszívesebben ordítanál. Ne erőltess magadra olyan kapcsolatokat, amelyeket helytelennek érzel. Ne menj bele olyan beszélgetésekbe, amelyek csak elszívják az erődet.

2022-ben mondj búcsút a mérgező, lehúzó kapcsolódásoknak. Nem kell válaszolnod az energiavámpírok üzeneteire, nem kell megmagyaráznod, miért nincs kedved találkozni velük. Ha nem akarsz valakit a világodba, akkor egyszerűen tedd ki onnan.

Bár eleinte fájdalmas lehet búcsút venni, különös érzés önmagadat választani, ám ne feledd, hogy hosszú távban érdemes gondolkodnod. Most egy kis kellemetlenség, vagy holnap egy még nagyobb? Te döntesz.

2022-ben búcsúzz el a drámától. Vedd körül magad olyan emberekkel, akik motiválnak, inspirálnak, biztatnak és hisznek benned. Az új év szóljon az emelkedésről, a növekedésről, ne a lehúzásról és az élősködésről. Soha többé ne hagyd senkinek, hogy élősködjön rajtad!

Ne kapaszkodj olyan valakibe, aki nem szolgálja a jóllétedet. Különben csak magával ránt, és te is elsüllyedsz. Mondd, milyen életet akarsz élni? A lelki és a mentális egészséged többet jelent annál, minthogy megpróbálj boldoggá tenni valakit, aki nem szolgált rá erre. Sőt…!

2022-ben ne pazarold az energiádat mérgező emberekre. Ne hagyd, hogy tisztességtelenül bánjanak veled. Állj ki magadért! Szeresd magadat annyira, hogy megteszed ezt. Épp eleget törődtél már velük… tök feleslegesen!

Most te jössz! Törődj ezúttal önmagaddal – jobban, mint eddig bármikor!

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *