LOADING

Type to search

Inspiráció Karácsony

Szívhez szóló ajándékötletek karácsonyra! (x)

Share

Legyen eredeti, emlékezetes, szóljon arról, aki kapja, de arról is, aki adja. Ismerős? Ha a tökéletes ajándékok megtalálása idén is feladta a leckét, jó hírünk van: hoztunk pár személyre szóló ötletet, amelyekkel garantált a siker.

Emlékszel, amikor…? – A közös emlék a legszebb ajándék

Napjainkban a legnagyobb ajándék, amit szeretteidnek adhatsz, a közösen eltöltött idő. Évközben mindig csak tervezgetitek, hogy jó lenne együtt elmenni valahova, de valami miatt mindig elmarad? 

Már meg is van a tökéletes karácsonyi meglepetés: közös színház anyával, fesztiváljegy a tesóiddal, kiállítás az apukáddal. A barátnőiddel készíthettek közösen táskát, festhettek festményt, kreálhattok egyenbögréket a keramikus workshopon, de akár egy jó kis szaunás szállást is lefoglalhatsz egy közös túrázáshoz. Ezek az élmények tovább gazdagítják majd a kapcsolatotokat és remek emlékek születhetnek.

Az archív felvételek új életre kelnek: vászonkép, fotóalbum vagy kollázs

Olyan jó lenne az idősebb rokonokat is valami igazán örömteli meglepetéssel várni: a háztartási gépek és kiegészítők persze segítséget jelentenek, de mégse igazán személyes ajándékok. Ha te is így érzel, akkor itt az idő, hogy feltúrd a fotóarchívumot! 

A legjobb, ha szakítasz egy kis időt, meglátogatod a nagyit, nagybácsit és egy bögre tea mellett régi fotókat nézegettek. Kérd kölcsön a kiválasztott darabokat és egy jó minőségű digitalizálás után szabad a terep! 

Kreatív kollázst készíthetsz vagy gyönyörű albumba rendezheted őket. Sőt, a Printapic mobil app segítségével pillanatok alatt vászonképpé alakíthatod mami lánykori képét, a keresztszülők házassági portréját, hogy örömet csempéssz az ünnepbe. Garantált, hogy a masszázspárnánál nagyobb sikere lesz!

Szimbolikus ékszerek, charmok, amelyek minden nap amulettként velünk vannak

Komolyabb ajándékot keresel, ami képes jelképezi a szeretetet, az összetartozást vagy a hálát? Egy ékszerrel nehéz melléfogni. Charmokat több márka is kínál, így kiválaszthatod a kapcsolatotokat legjobban szimbolizálót: egy ágas-bogas családfát vagy épp összefonódó anya-lánya szíveket. Ezeket már a meglévő karkötőkre, nyakláncokra is fel lehet fűzni, apróságok, mégis képesek átadni az érzéseidet. 

A jegyeket, workshop helyeket vagy szállásokat online is egyszerűen megválthatod, lefoglalhatod, akár az utolsó pillanatban is. De az ékszerek kiválasztásával és az egyedi vászonkép nyomtatással érdemes azért az ünnep előtt pár nappal elkészülnöd, hogy még biztosan megérkezzenek hozzád vagy akár egyenesen a megajándékozotthoz. 

Te milyen szívhez szóló ajándékkal készülsz idén a szeretteidnek?

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *