LOADING

Type to search

Élem Ez+az

6 dolog, amiről az üzenetei árulkodnak…

Share

Ha ezeket a dolgokat tapasztalod, akkor valószínűleg egy jó emberrel akadtál össze.

Normális időben üzen – és józanul!

Nem akkor, amikor hajnali háromkor eszébe jut, hogy nincs kedve hazamenni, hanem napközben ír. Nincs azzal baj, ha időnként buliból is rád üzen, de ha kizárólag akkor … nos, akkor ideje elgondolkodni ennek okairól.

Mindig válaszol az üzeneteidre

Nem biztos, hogy azonnal, és ezt ne is várd el, hiszen neki is van élete. De válaszol, egy normális időkereten belül. (Ami nem két hét.)

Felveszi a beszélgetés fonalát, és tovább is gördíti azt

Nem egyszavas válaszokkal “intéz el”, hanem kérdez, és érdeklődik. Úgy érzed, hogy egyenlő partnerként kezel téged, és nem várja el, hogy csak te érdeklődj a dolgai iránt.

Értelmes párbeszédet folytattok

Ami persze bármilyen apró dologról is lehet, nem kell doktori disszertáció megvitatását kezdeményezned. A lényeg, hogy oda-vissza dobálhatjátok a labdát, és szinte olyan, mintha élőben folyna a párbeszéd. És nem (csak) a szexről. Úgy érzed nem kizárólag a tested érdekli. Hanem az is, aki vagy.

Kedvesen és tisztelettel “beszél” veled

Azért, mert rövid üzeneteket váltotok napközben még nyugodtan belefér, hogy valaki kedves és tisztelettudó legyen veled. Figyelj arra, hogy a másik fél ne bántson meg, mert ezt sem élőszóban sem üzenetben nem érdemled. És nem is kell eltűrnöd.

Tervez veled, és találkozni szeretne mielőbb

Ha friss a kapcsolat, és megvan az összhang természetes, hogy minél előbb szeretnétek újra találkozni, ugye? Ez a normális. Ha ő is benne van a következő találkozóban szóba fogja hozni, rá fog kérdezni, vagy ha te teszed nem keres kifogásokat. Ha csak halogatja a találkozót, akkor érdemes elgondolkodni, hogy mi lehet ennek az oka…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *